soff..ta bilder med Landenberg ~ Familjefoto

I soffan med tvn inställd på sporten då trivs Landenbergarna som bäst. Men den här dagen blev tvn utbytt mot mig med kameran och deras vardagrum blev förvandlat till en studio.


Taggar: fotograf Västerås, Fotograf Västerås, Henrik Mill, Uppdrag MediaUppdrag Media på FacebookBoka din egen familjefotografering

2011-01-24 ~ Hipp hipp

Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Idag fyller du min härliga tjej 7 år! Nu börjar veckan utan dig, men jag fick fira dej med tårta och presenter nu på morgonen. Hoppas du får en härlig dag och vecka hemma hos mamma. Älskar dig och om en vecka är du hos mig, syrran och Sara igen! :)


Coffe table book ~ Marika & Christian

Det absolut bästa man kan göra med bilderna från bröllopsdagen är ett riktigt kvalitéts album/Coffe table book. Marika & Christian ville att jag skulle hjälpa dem och självklart gjorde jag det. Här är några bilder på deras superfina bok.


Taggar: Bröllopsfotograf Västerås, Eskilstuna, Rytterne, Bröllopsfotograf Henrik MillFotograf Västerås, Uppdrag Media, Bröllopsfotograf Västmanland, Mälardalen, Bröllopsfoto Sverige, Bröllop, Henkasfoto.blogg.se, Marikas & Christians bröllop, Album

Emma & Johan

Strax innan jul var jag i Örebro och träffade 2011 års första blivande brudpar. I februari så blir det bröllop på Örebro slott. Emma och Johan är snöälskare därav ett vinterbröllop, och det finns en önskan från brudparet om mycket snö på bröllopsdagen. Under vår provfotografering utanför och runt Örebro slott snöade det stora snöflingor så det var en bra uppvärmning. Nu är det bara att hålla tummarna att snön får ligga kvar tills bröllopet.


Taggar: Bröllopsfotograf Örebro, Bröllopsfotograf Henrik Mill, Fotograf Västerås, Uppdrag Media, Bröllopsfotograf Västmanland, Mälardalen, Bröllopsfoto Sverige, Bröllop, Henkasfoto.blogg.se, Örebro Slott

Bröllop 2010 - Summering!

Året 2010 är slut och jag har haft ett fantastiskt år på många sätt och vis. Jag önskar att jag kunde säga att det bara har varit en dans på rosor, men det vore att ljuga. Jag har kämpat för något som jag tror på och envist vill fortsätta med. Att driva eget företag är inte helt enkelt, men när man väl känner att det funkar så finns det nog ingen bättre känsla. Det är oerhört smickrande att brudpar, vänner, okända, nya bekanta, företag, mammor och pappor med deras fina barn m.fl. tycker om mina bilder så pass mycket att de/ni vill anlita mig som fotograf. Det finns nog inget bättre betyg att få, och det gör mig stolt och smickrad.

Jag har satt ihop ett litet bildspel med några av mina favoritbilder från bröllopen 2010. Det finns så många fina bilder på alla par, så det var väldigt svårt att välja ut. Jag fick lägga band på mig, bildspelet hade kunnat bli minst dubbelt så långt.

Eftersom det kanske kan vara svårt att hitta till par som jag har fotograferat här på bloggen, så kan ni klicka på respektive brudpars namn nedan för att komma direkt till deras blogginlägg.

Brudpar 2010
~Anna och Erik~
~Daniel och Carolina~
~Filiz och Marcus~
~Frida och Mattias~
~Hanna och Linus~
~Johanna och Fredrik~
~Josefina och Jonas~
~Lena och Fredrik~
~Louise och Johan~
~Marika och Christian~
~Martin och Birgitta~
~Mårten och Susanna~
~Siv och Jonas~

Du kanske ska gifta dig under 2011 eller har någon bekant som ska göra det. Klicka gärna in på min hemsida för att läsa mer om mina priser och upplägg.

Den fina sången som hörs i bildspelet heter Längtan och är skriven och framförs av Carl-Johan Landin & Paulina Palmgren som förövrigt sjöng och spelade på Anna och Eriks bröllop!

Så... nog skrivet av mig nu, klicka igång bildspelet och luta dig tillbaka och njut för en stund och så håller vi tummarna att 2011 blir minst lika bra som 2010 om inte bättre!

Gott nytt år!
/Henrik Mill


RSS 2.0