Frida & Mattias

Jag sitter i bilen på väg till mitt möte med Mattias och Frida, regnet smattrar mot vindrutan... suck jaja det är bra att ta testbilder i ruskväder också. Jag är på plats 10 minuter innan avtalad tid så jag hinner kolla upp några platser som kan fungera i spöregn. Jag går tillbaka till vår mötesplats med lätt blöta fötter och beställer en kaffe för att slå mig ner, då dyker dom upp. Frida och Mattias är hungriga och vill ha lite mat, vi sätter oss och börjar prata. Dom är ett härligt lättsamt par och vi pratar igenom upplägget för bröllopet, och det kommer att bli toppen! Under tiden vi har pratat har det värsta regnet dragit förbi, men vi bestämmer oss för att börja ta lite bilder inne på fiket. Tack till Kajens fik som lät oss börja vår fotografering inne!


Hugo - cute petit prince

Lilla Hugo 4 månader tog med sig mamma Jeanette på en liten fotostund :)



Louise & Johan Bröllop

Spännande, det här med utomhusfotografering. Sittandes i bilen på väg till Anundshög, som ligger strax utanför Västerås. En vidsträckt gråmulen himmel så långt ögat når, men inget regn! Jag passade på att komma lite tidigare, för att vara på plats innan brudparet anländer. Jag hinner i stort sätt bara kliva ur bilen och tunga droppar börja falla. Jag ringer Louise och hör efter vart dom är och om vi ska ta vår backup-plan istället. Louise ber mig vänta en liten stund och ringer sen upp igen och säger att vi kör ändå! Tuff brud inte ett klagomål trots ärmlöst i snålblåst och regn. Regnet pågick bara de 5 första minuterna sen var det uppehåll ända tills vi var klara. När det var dags att packa ihop kom regnet tillbaka. Ibland har man tur! :)


Hanna & Linus

Sommaren närmar sig med stormsteg och det kändes perfekt när jag träffade Hanna och Linus på Djäkneberget i Västerås för vårt möte om deras bröllop i sommar. Linus gjorde klart för mig att han aldrig blir bra på bild, så jag fick en tuff uppgift... att motbevisa det hahaha! Jag tycker att han fungerade bra framför kameran och det gjorde såklart Hanna med! :)


Johanna & Fredrik

Jag ska fotografera Johanna och Fredrik i Juni när dom ska gifta sig. Vi träffades för några dagar sedan och pratade om hur allt ska gå till när det väl är skarpt läge. Vi har en plan, dock inte vattensäker. Fredrik tog på sig att kolla upp om vi kan få tak över huvet om det kommer en skur. Lite regn skadar väl inte, men torrt fint sommarväder är att föredra! :) Här är en försmak på paret!


Siv & Jonas

Strålande sol, söndag och ett inbokat möte med Siv och Jonas. Vi smidde lite planer inför deras bröllop som går av stapeln om några veckor. Jag ska kolla upp en plats som vi eventuellt ska vara på, men jag vill inte avslöja något här. Men om det ser ut som jag hoppas på kan det blir otroligt läckert, det hänger även såklart lite på vädret. Här är några testbilder som vi tog när kaffet var slut och alla detaljer var avklarade.


Alstra

Alstra pysslar med att utveckla och marknadsföra tjänster och applikationer (www.surveygenerator.com) för intranät, extranät och publika webbplatser. Kontoret har dom i härliga gamla stan i Stockholm, och jag fick äran att komma dit och ta bilderna till deras nya webb som Hero kommunikation håller på att ta fram.
Stort tack till Monica som så gärna ville att jag skulle komma och ta bilderna!!!



Fredrik & Lena

Jag såg fram emot ett härligt bröllopsmöte i kvällssolen eftersom dagen hade varit full av solsken. Men när det drog ihop sig mot mitt möte med Fredrik och Lena drog även molnen och lite regn in. Fredrik och Lena gifter sig i augusti och vill ha mig som fotograf och det är jag mycket glad för!
Vi klarade oss från regnet när vi tog våra bilder och solen uteblev, men det var skönt i luften och känslan av att sommaren är på gång nu kändes på allvar!


RSS 2.0