Snart är det jul igen

Här kommer en liten försmak på julen. Thea, liten tomte-tjej. Mamma och pappa (Maria och Johan) ville att jag skulle försöka få några kort på Thea där hon inte gråter. Jag gjorde mitt bästa och om jag inte ser helt fel så ler hon lite grann ;)




Ut i vida världen

Det är alltid kul att se vad mina bilder hamnar någonstans när dom har lämnat mina händer. Idag så mailade Linda på Krusman Nödduschar över några bilder som hon tagit på deras monter under mässan A+A Safety, security and health at work i Düsseldorf, där bilder som jag har tagit åt dem stoltserar i deras monter.
Kul! :)


Far, son, drakar & troll!

I söndagens gråväder tog vi en sväng till Åsby hem & trädgård. En massa krimskrams, juldekorationer och heminredning fanns det, tjejerna fick titta på det och vi grabbar tog oss till dom coola statyerna på drakar och troll! :)
Grabbarna som fastna på bild är Nellys gudfar Carl med rackarungen Constantin alias korven.





Den som letar finner...

Jag höll egentligen på med en helt annan sak, men jag letade efter lite bilder på datorn och kom in i en mapp från i somras och såg de här bilderna på Nelly. Hur kunde jag ha glömt bort dem? Kanske för att hårddisken dagligen fylls med nya bilder!? Vill visa upp min härliga lilla tjej! :) Observera i bilden till höger att Hello Kitty klänningen är utanpå. Dagens mode förstår jag mig inte på ;) hahaha


Uppåt väggen!

Det är inte utan att man blir lite stolt när Västerås bästa reklam och produktionsbyrå XERMAN kör upp en fondvägg med en bild som jag har tagit! Patrik på Xerman skickade över några bilder på hur det numera ser ut i deras kök/fikarum. Dom två översta bilderna var de som Patrik skickade mig och under ser ni orginalet, som är taget vid Elbakajen i Västerås en tidig vintermorgon för snart 2 år sen.

Funderar du på att strajpa om din bil eller trycka upp en enorm, eller en liten affisch/visitkort/klistermärke/flyer/vepa m.m. tveka inte att kontakta Xerman dom är bäst!




och så lite svartvitt...

Vad gör man när det är tråkigt väder ute? Jo man tar fram kameran och jagar runt efter minstingen i familjen. Helt galet vad humöret kan svänga på en sån där liten människa. Ena stunden hur glad som helst och nästa, då har världen rasat samman och sen är allt på topp igen. Det måste hon ha fått från sin mamma, för jag är lugn som en filbunke ;) 
Jag var sugen på att göra lite svartvitt. Hey ho, lets go!




Specialare, bröllopsposter till Le Dive!

Här är en specialaffish till Lenas nya fina hårsalong Le Dive. Lena låter mig annonsera fritt i deras salong och det uppskattar jag! 
Imorgon är det barnfotografering på skiljebo, och sen filmning på Mälardalenshögskola som gäller.


Junibacken

Vi tog en liten tripp till huvudstaden i söndags och besökte Junibacken. En perfekt utflykt en tråkig höst/vinterdag. Här kommer några bilder.



RSS 2.0