Laxfiskefilmning i Norge

Jag har varit i Norge i drygt en vecka och filmat flugfiske vid en älv som heter Gaula, ligger ca 10 mil söderut från Trondheim. Jan Erik heter den glade fiskaren som  jag filmade. Han driver Granbo Fly fishing och arbetar även med Guideline. Mitt jobb den här veckan var att följa med honom och filma när han fiskade efter lax i älven.
När det var lite lugnare passade jag på att ta lite stillbilder. Man kan inte komma hem utan lite bilder från semestern öhh jobbet ;) Underbar natur och nästan inga myggor!!! 


Niklas och Mari gifter sig

Jag fick äran att fotografera Niklas och Maris bröllop på nationaldagen. Enligt alla väderleksrapporter skulle det vara ostadigt och regna. Några mil bort slog det spön i backen och haglade, men vi hade tur och klarade oss. Vigseln var i Romfartuna kyrka. Vi tog bilder både där och strax intill deras festlokal på Lövudden vid vattnet.





Jens och Maria innan bröllopet

Härliga Jens och Maria ska gifta sig på midsommarafton och vill ha mig som fotograf. Det är bara att tacka och bocka. Jag tog med mig familjen och åkte och hälsade på dem i helgen.  Vi tog några testbilder nere på bryggan där vigseln ska ske.


Thea

Lilla Thea 1 1/2 år på baksidan av mamma Maria och pappa Johans fina hus på Aroslund.


Aj aj det gör ont för små barnfötter att gå på grus.

RSS 2.0