Nytt tak på sommarstugan

Efter drygt 30 år var det dax att hotta upp stugan i Delebäck med ett nytt fräscht tak. Händige svärfar hade planerat allt i minsta detalj, oumbärlige morbror (till Tyra) Anders bistod med hantverkskunskaper, mormor Lisbeth med god mat och barnvakt. Det tog oss 3 och 1/2 dag att få upp det. För grannarna tog det en vecka ;)


Niklas & Mari innan bröllopet

Jag ska fotografera Niklas och Maris bröllop den 6:e juni. Härom dagen träffades vi och gick igenom alla detaljer, drack en kopp kaffe och tog några testbilder. Här är resultatet.


Linda & Steves bröllop

Den 2:a maj gifte sig Linda och Steve. Jag var med och dokumenterade hela dagen från morgon till kväll. Linda och tärnorna blev fixade hos Salong La belle, Steve och hans bestman gjorde sig i ordning på Stadshotellet i Västerås, vigseln skedde ute vid Lundby kyrka och avslutningsvis var festen vid Wärdshuset Gaggeska gården på Vallby Friluftsmuseum i Västerås. Det var en otroligt fin vårdag. Hur kan man ha sån tur med vädret?


kyrkcheck

Vi var och kollade på Romfartuna kyrka i söndags. Bröllopsfoto på gång och jag ville veta hur kyrkan med omgivning ser ut innan jag står där med kameran :)


Västerås Lillåudden

Västerås börjat bli en fin hamnstad och det är på tiden! Jag tycker egentligen inte om att ta bilder på byggnader och landskap, mest för att jag inte vet vad jag ska göra med bilderna, dom ligger bara och tar plats på hårddisken ;) Men den här tycker jag blev ganska bra!?


Återförening med Bmc spleen

Några foton från spelningen med spleen pöjkarna. Härligt tryck i lokalen!!!


Valborg 2009

Majbrasa ute på Tidö lindö. Sara, Nelly (gungar), Lisa och Egon kollar på brasan. Det var iallafall lite spännande att se på när elden spred sig.


RSS 2.0