Johanna & Fredrik Bröllop

Nu har det gått snart 3 veckor sedan jag fotograferade Johanna och Fredrik, det har hänt lite saker sedan dess. Jag har gått och gift mig och varit en sväng till Barcelona på bröllopsresa med min fru.

Nu ska jag försöka komma ihåg hur det var den där lördagen den 12:e juni. Det var väldigt ostadigt väder, jag gick mer eller mindre och höll andan timmarna innan jag skulle iväg och träffa dem på Strömsholms slott för bilderna innan vigseln. Vi hade så klart en backup-plan, men går det så är det absolut bäst att vara utomhus. Jag hade lite sms-kontakt med Johanna innan jag satte mig i bilen. Vi bestämde oss för att köra på plan A. När jag kom fram så möttes jag nästan genast upp av Fredrik och hans bestman, så vi körde igång lite "i-väntan-på-bruden"-bilder.

När Johanna med sitt entourage dök upp så blåste det halvstorm, som bäddat för dramatiska hår- & klänningbilder men kanske mindre roligt när Johanna spenderat halva dagen hos frisören. Men humöret hos alla var på topp! :) Här kommer några bilder från dagen! Vigseln ägde rum i Säby kyrka och festen efteråt hölls på Westerqwarn.



Taggar: Bröllopsfotograf Västerås, Kolbäck, Strömsholm, Säby, Västmanland, Henrik Sunvisson, Uppdrag Media, Johanna & Fredrik Bröllop, Johanna & Fredriks testbilder, bröllop

Sommar & båtliv

Åh vad det är härligt med sommar och att ha möjligheten att åka ut med båten gör inte saken sämre. Jag var bara tvungen att flika in med de här bilderna. Snart kommer nya bröllopsbilder som har fått vänta på sig eftersom jag numera är en gift man och har varit med min fru på bröllopsresa till Barcelona, vem vet kanske kommer någon bild därifrån att dyka upp här! :)


Taggar: Uppdrag Media, Familjefoto, Min familj, Henrik Sunvisson, sommar & båtliv, Västerås skärgård, Mälaren.

Min tur

Idag gifter jag mig med MIN prinsessa! :) Jag ser fram emot en toppendag!


En liten bild på Melker

Här kommer en bild på Melker som jag fotograferade i förrgår. Det kommer fler bilder senare... imorgon är det bröllop igen och då är det Johanna och Fredriks tur!


Taggar: Barnfotograf Västerås, Uppdrag Media, Henrik Sunvisson, En liten bild på Melker, Barn, Barkarö, Västmanland, Sverige

Siv & Jonas Bröllop

För första gången i min historia som bröllopsfotograf har jag haft en assistent med mig. När jag har gjort video/filmjobb förrut så har jag såklart haft medarbetare med mig. En anledning som fick mig att börja mer med foto var att jag kunde klara av så mycket själv, och inte behöva släpa på så mycket utrustning. Men ack så fel man kan ha! Det känns nästan som bilen blir lika fullpackad med utrustning nu när jag åker iväg på fotojobb som filmjobben kräver :)
Helen som följde med mig som assistent arbetar själv som fotograf i Egypten, och var intresserad att lära sig mer om bröllopsfotografering. Känner mig hedrad att någon vill lära sig av mig! Helen skriver även en blogg för lokaltidningen Bärgslagsbladet i Köping och gjorde ett reportage om dagen då Siv och Jonas blev fotograferade av mig. Finns att läsa här! Stort tack till Helen för att du ville följa med mig, för reportaget och dom fina bilderna där jag fick svart på vitt hur jag ser ut när jag jobbar! :) Klicka in på Helen Shippeys hemsida här!
Siv och Jonas var skönt avslappnade under hela dagen och fick riktigt härligt sommarväder, optimalt för en utomhusvigsel på Brunnby gård! Stort grattis till er, och här kommer några bilder från den perfekta dagen!


Taggar: Bröllopsfotograf Västerås, Västmanland, hela Sverige, Siv & Jonas Bröllop, Kyrkbacken Västerås, Brunnbygård, Uppdrag Media, Bröllopsfoto, Bröllop, Fotograf Henrik Sunvisson, Pingstafton, Siv & Jonas testfotografering

RSS 2.0