Louise & Johan

Jag träffade Johan och Louise i fredags och vi gick igenom lite detaljer inför deras bröllopsfotografering i maj. Nu har vi planerat så att vi både har hängslen å livrem. Här kommer några testbilder på paret!

Glad påsk på er alla!!!!


Mårten & Susanna

Mårten & Susanna var ute efter en "inte så traditionell porträttfotografering" och deras val föll på mig, vilket jag är tacksam och smickrad över. Vi hade tillgång till Hahrska palazet och lyssnade på Glasvegas - Be my baby på repeat.


VLT bonanza

Till frukosten i lördags var det en sann njutning att bläddra i lokaltidningen VLT, det var en stor annons från torsdagens event Guldstänk, där jag för tredje året i rad är den officiella vimmel & mingelfotografen. Där visades ett axplock av bilder som jag tagit under kvällen. Jag bläddrade vidare i tidningen och kommer till bostadssidorna, där hade Svensk fastighetsförmedling en välkomstannons på sin nya kollega Axelina med bilden som jag tagit på henne. När jag slutligen kommer till annonserna har även Västerås Kulturskola en annons för deras musikal Grease med bilder som jag tagit. Allt är väl kanske inte så märkvärdigt, men jag tycker att det är kul!

Igår söndag fotograferade jag frisörerna på Salong Le Dive, och jag hoppas att jag snart kan visa några bilder här.




Daniel & Lina

Jag ska fotografera Daniel och Linas bröllop i september. Vi hade vårat möte i tisdags och pratade igenom hur dagen eventuellt kommer att se ut, allt var inte helt spikat och det är fortfarande ganska långt tid kvar tills september. Först ska vi ha en lång härlig vår och sommar! Men det är klart, nu har man en anledning att se fram emot hösten! Här kommer några testbilder som vi tog i den sköna vintersolen!

Till er som funderar på att boka mig som fotograf till erat bröllop i vår/sommar så har jag fortfarande några datum lediga. Hör gärna av er!


Härlig start på dagen!

Vem gillar inte att bli överraskad? Idag blev jag det! Jag lämnade Tyra på dagis imorse och där på hennes hylla och resten av barnen för den delen (antagligen på alla dagis, förskolor, fritids, skolor m.m. i Västerås) så ligger det ett ex av Västerås Kulturskolas nya anmälningsbroschyr för 2010/2011. Det roligaste var såklart att jag har tagit 99% av alla bilder i den! Det är sån tillfredställelse att se sina bilder i tryck och i det ändamålet som bilderna är avsedda för. Själv ser man dem bara på dataskärmen, inte riktigt samma sak. Det kändes som en riktig toppenstart på dagen!


Filiz & Marcus vinterbröllop

Den 20:e februari var det dags att fotografera Filiz & Marcus bröllop. Riktigt ruskigt vinterväder var det och snöstormen gjorde att vi fick slopa dom planerade utomhusbilderna nere vid hamnen. Vi fick hålla till på Stadshotellet istället, vilket fungerade alldeles utmärkt och vi slapp frysa! Det var första gången som jag såg brud och brudgum klä och fixa sig tillsammans, men bekvämt för mig så att jag inte behövde springa emellan. Vigseln var borgerlig och hölls på Hahrska Palazet och där var även festen! Här kommer några bilder från 2010 års första bröllop, för min del :) Det kommer fler kan jag lova!






RSS 2.0