Louise & Johan

Jag träffade Johan och Louise i fredags och vi gick igenom lite detaljer inför deras bröllopsfotografering i maj. Nu har vi planerat så att vi både har hängslen å livrem. Här kommer några testbilder på paret!

Glad påsk på er alla!!!!


Kommentarer
Postat av: carmen

Hej Henrik



Nu var det längesen jag var in på din fotoblogg. John och jag står här och förundras över hur duktig du är. Lena på LeDive har berättat att de ska fotas av dig, spännande att se resultatet!



Jag & Monica pratar iblánd på att vi ju vill bli fotade av dig men kan INTE komma på vart vi ska vara! Så-vardagen löper sin stilla gång, jag hoppas på kommer på ngt...är glad att vi bokade av TheStudio-är sååå trött på alla dessa kort på FB som ser LIKADANA ut!



Må bäst!!!!



// Carmen

2010-04-01 @ 20:22:05
Postat av: Henka

Hej Carmen!

Kul att ni kikade in och att jag alltid får så snälla kommentarer från dej!!! Jo jag har varit och fotograferat Lena & co, det var jättekul, dom blev lite förvånade att jag inte "bara" hade kameran med mig, utan jag byggde om hela deras salong till en fotostudio hehe Det finns en bild klar nu, men jag väntar med att lägga ut den här eftersom dom ska använda den i en annons, men när den har varit "ute" så publicerar jag den.

Jag tycker att vi tar en fotografering med dej och Monica när vårblommorna har kommit, det tror jag kan bli riktigt härligt! Fint väder, fina blommor och fina vänner, vad sägs? Du kan höra av dig till mig sen så behöver vi inte ta det här ;)

2010-04-06 @ 11:11:41
URL: http://henkasfoto.blogg.se/
Postat av: Carmen

Hej ! Självklart hör jag av mig till dig på annat sätt än här när det är dags...!



// Carmen

2010-04-06 @ 20:07:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0