David & Petra testfoto inför bröllop

Idag så träffade jag David och Petra, jag ska fotografera deras bröllop i september. Vi hade ett möte över en kopp kaffe och pratade bröllop, efteråt tog vi lite testbilder. Så här kommer några alldeles rykande färska nybakade bilder, jag brukar inte få upp bilder så här snabbt i vanliga fall, men imorgon ska jag till Ludvika och fotografera Helen & Niklas bröllop, så det var lika bra att jobba undan lite grann! 


Helen & Niklas innan bröllopet

Helen & Niklas från Örebro kom och träffade mig på Djäkneberget i Västerås för att prata om deras bröllop utanför Ludvika nästa helg. Dom hade med sig sin lilla dotter på 1 år som satt snällt i vagnen och åt majskrokar medans vi tog lite testbilder. Här är resultatet!
 

Vicious - bandfoto

Nu är det dags för lite kontrast till all bröllop-, barn- och familjefoto här. Ett av, i mitt tycke, Västerås bästa band Vicious ville att jag skulle fotografera dem och det säger jag ju inte nej till. Jag kände att pressen var ganska hård på mej att ta bra bilder eftersom Pontus (han med långa ljusa håret) är så petig och nogrann, men det ska man vara. :)  Så jag hade en och annan svettpärla i pannan när jag jag försökte få till det! ;) Vi tog bilderna i soffan och de vid baren på det heta stället The Circus och de med vit bakgrund i min studio.


Sommarbilder från stugan och Hjo

Här kommer några bilder från semestern så här långt, 3 veckor kvar så det kommer kanske fler... om jag hinner, det är några fler bröllop inplanerade som det är hög prio på. :) Så helt ledigt är det inte ;)
Hur som helst här är bilder från stugan i Delebäck, som följs upp av några bilder från Hjo. Vi blev dit bjudna av Saras kompis Frida, och vi spenderade en härlig kväll i hennes syster + mans stuga strax utanför Hjo vid en liten sjö som jag har för mig hette Mullsjön. Härlig kväll med grill och färskpotatis direkt från landet!


Gott med glass va? Den stoooora bilden var min glass. Jag föll för beskrivningen "Du som har tröttnat på GI, Atkins och annan trams så är det här något för dig. Innehåller kalorier." Givet!!!

Sandra & Pelle innan bröllopet

Jag var och träffade Sandra och Pelle på deras stora bondgård. Vi gick genom lite detaljer inför fotograferingen utav deras bröllop/dop den 8:e augusti, och avslutade med några testbilder för att värma upp lite i den stekande solen!


Matildas student

Här är några bilder på Matilda som tog studenten 2009.


Jens & Marias midsommarbröllop

Här kommer lite bilder från Jens och Marias bröllop. Jag laddade upp lite fler än vad jag hade tänkt mig, för det var svårt att välja bort bilder. Men vad spelar det för roll? Det är min blogg och jag lägger upp hur mycket jag vill! :) 
 

RSS 2.0