Slut på rocklivet! Basgrejer till salu!

Nu har jag bestämt mej att göra med mina basgrejer. Så kom och köp!!! :) Grejerna har varit mer eller mindre jorden runt och spelat för både tyskar, japaner, italienare, slovener och australiensare o.s.v. m.m. och är i bra skick, men vissa grejer är givetvis lite slitna i lacken. För er som är intresserade så hette eller heter fortfarande bander No fun at all, men jag slutade för nästan 10 år sen, det är helt sjukt hur fort åren har gått! Jag var 15 år när jag var med och bildade bandet och 24 när det var tack & adjö årskiftet 2000.

Namn och modellbeteckning på allt är följande

SÅLD!!! Fender jazz bass
japan - foto flame Offset Contour body byggår ca -95 inkl. hardcase

SÅLD!!! Fender jazz bas
japan - svart och vit, rockigt sliten dvs väl använd och med själ ;) byggår ca -95 inkl. hardcase

SÅLD!!! Trace Elliot topp
- Trace Elliot GP7SM 200 inkl. flightcase
2500kr

SÅLD!!! Kabinet låda
Trace Elliot 4x10 modell 104.8H (1048H) 
Bra skick, lite slitet på utsidan.
4000kr


SÅLD!!! Trådlöst system
Nady systems
Nady 650 VHF Wireless System Reciver
stämmaparat
Toneworks korg DTR-1

Flightcase
special gjord för båda jazz basarna. Går att göra om skyddsembalaget inuti så att det kan användas till vad som än passar.
Yttermått 125x70x20cm.
Max innermått om man vill få plats med ett mixerbord. 118x64cm.
Pris 1000kr. Ej bild på den här, men den är i bra skick!

Du som är intresserad och vill se bild på flightcaset maila mej! 


Blandad höstkompott!

Den stora händelsen i helgen var att lilltjejen Tyra fyllde 1 år! Stort kalas i två dagar, släkt och vänner kom och firade vår lilla tösabit! Tack för alla presenter!!!
Mellan all tårta, bullar, kaffe och saftdrickande så gick vi ut i höstsolen och brudarna fick leka av sig (pappa... d.v.s. jag fick också leka av mig med mitt knäppa-kortbegär!)
Hösten är fin, men jag längtar redan till nästa sommar!


Sofia & Vegard

Sofia fick posera hårt under 2 timmar ;) först en timme tillsammans med hennes systrar och sen tillsammans med pojkvännen Vegard. Jag tycker att det var kul att dom ville bli fotograferade tillsammans. Oftast så brukar det bli så när det nalkas giftemål, men så var inte fallet här... tror jag! Jag tycker att det var helt rätt gjort utav dem att göra det här. Hoppas även att jag får äran att fotografera er om/när ni gifter er också! Ingen press Vegard! ;)

Fram för fler par som vill bli fotograferade!!! Maila mig!


Sofia, Jenny, Sara och Karolin - syskonfotografering

Systrarna Sofia, Jenny, Sara och Karolin ville ge en fin present till deras mamma som fyller 60 och då tyckte dom att ett fint kort på dem tillsammans skulle vara perfekt, och jag kan bara instämma. Vi var uppe på Djäkneberget i Västerås en tidig lördagsmorgon och tog bilderna. Vi ville ha fint höstväder och det fick vi!
Hoppas eran mamma blir glad över förstoringen! Jag blev iallafall glad att ni ville låta mig ta bilderna! :)



David & Petras bröllopsdag

Här kommer lite bilder från sommarens sista bröllop. Det var kul för att David ringde mig tidigare i veckan (innan bröllopet) och berättade att dom hade fått tag på en riktigt schysst bil och att dom ville att vi skulle åka och ta lite bilder med den efter vigseln. David undrade om jag visst någon bra plats i Västerås som kunde passa för en fotosession. Strax efter vi hade lagt på kom jag på att det vore läckert med lite kontrastbilder, eftersom vi hade tid innan vigseln att ta lite klassiska bilder runt omkring Skerike kyrka, där vigseln skulle äga rum så ville jag ha lite ruffig miljö, och kom att tänka på gamla graffitihamnen. Där finns en stor tom industribyggnad och där kunde vi vara även om det skulle regna + att dom gamla målningarna på väggarna utanför skulle göra sig bra som bakgrunder. Sagt & gjort så blev det!
Petra med tärna blev fina på Nailstore i Skrapan och David och bestman svidade om på First hotel plaza även det i Skrapan, vilket även Petra gjorde senare. Stort grattis till David och Petra och tack för att ni ville ha mig som er fotograf!! :)


RSS 2.0