Ridning förbjuden! Ur spår!

Japp jag vet, urusel på att uppdatera bloggen med nya bilder, men nu kommer det några färska höstbilder. Vi har tagit vårt pickåpack och flyttat från Västerås pulserande centrumkärna mot lugna idylliska Barkarö med hästar och kor inpå knuten (nästan iallafall). Dom flesta packlådodorna är uppackade, så vi tog en premiär tur i det populära joggingspåret. Nelly visar att det är viktigt att värma upp innan man sätter fart och Sara spände musklerna genom att höja den tyngsta trädstammen i skogen. Själv kryper jag omkring som en paparazzi bland buskar och snår ;)
Snart kommer det komma lite färska bröllop-, syskon- och parbilder här. Jag sitter och redigerar för fullt, så kika tillbaka om en dag eller två så kommer det att börja röra på sig igen.
  


Två dagar med Smart driving

Vi har filmat i 2 dagar nu med Smartdriving.se, ena dagen med Jan Sund SAD och andra dagen med Jani Muhonen från Opel/GM. Vi passade även på att ta några bilder på den fina automatväxlade Saaben med Smart driving strajpen på + ett kort på bilnycklarna åt Björkmansbil.


RSS 2.0