Kulturskolan del 2

Här kommer några bilder från dag tre av fotograferingen på Västerås kulturskola, jag kommer nog att lägga upp några bilder från dag två också, men jag har helt enkelt inte hunnit gå igenom dom bilderna ännu. Här är på accordion (jag kallar det dragspel;)) är Irina Krjutjukova och Sitarläraren heter Harvinder Singh Wilku, längs ner är Västerås kulturskolas Webbredaktör Jenny Larsson. Jenny höll i det tidspressade schemat för fotograferingen. Hon fick även agera provmodell så att jag kunde kolla ljuset i dom olika rummen innan eleverna kom, dvs när tid fanns! :)


Nya hemsidan klar!

Nu är nya hemsidan för Uppdrag Media klar. Kika gärna in på www.uppdragmedia.se! För er som inte vet så har jag bytt namn på mitt företag från RNR Produktion till Uppdrag Media, det är alltså exakt samma företag men med ett nytt namn!


Kulturskolan del 1

Igår så var jag på dag ett av tre för fotografering till Västerås Kulturskola, uppdraget var att fotografera elever och mycket närbilder på ansikten och glada miner till en ny broschyr. Men eftersom jag måste ha föräldrars tillstånd att visa ansikten här så kan jag endast visa några bilder där ansikten inte syns. Ett ansikte visar jag, och det är kontrabas magistern Sindenius, eftersom han är vuxen tar jag mig den friheten ;) Imorgon onsdag är det dags för dag två, så om någon dag eller så dyker det nog upp lite fler bilder.


Nya visitkort

Nu har mina nya visitkort kommit! Alltid lite spännande att se om dom blev bra, och det tycker jag för jag känner mig nöjd! Så kul att man kan designa dom hur man vill nu för tiden. Visitkort med vit bakgrund och svart text är tydliga och lättlästa, men trissta! Klart att man ska trycka in så mycket som möjligt på den lilla ytan, "more is more" inget snack om saken ;)


Tid borde det finnas mer av

Ibland önskar jag att jag var en av dom som uppdaterar sin blogg varje dag eller åtminstone varannan dag, men jag hinner tyvärr inte. Just nu sitter jag varje ledig stund och bygger på nya webben för Uppdrag Media och det är bara liiiiite kvar så den borde ligga ute för allmänbeskådning i början av nästa vecka.
Kul är iallafall att det har börjat rulla in bokningar för sommarens bröllop, ser fram emot det!!!


Vinter bra men sommar bäst!

Nu tycker jag att den här Sibirienkylan får ge sig, minus tjugo grader varje dag!!! Fint med snö, men lite väl kallt. Det går ju inte att vara ute med småtjejerna! Då får man drömma sig bort till sommaren igen genom att kika på lite bilder. Jag hittade några från när vi var och besökte Parken Zoo (förövrigt en grymt snygg hemsida som Västerås duktiga reklambyrå Care of haus har gjort) i Eskilstuna med familjen Berglund!



Gott nytt år!

Här kommer några bilder från nyårskvällen, jag hade kameran med mig men tog inte så många bilder. Jag tog några halvhjärtade försök till bilder på raketer vid tolvslaget, men det är lite trassligt att skåla i skumpa, krama gott nytt och ta någon seriös bild utan stativ med lite längre slutartid hahaha = skräp, jag försöker dölja det med en textur :) Tack till Carl & Camilla som höll i festen! Festerna är mycket lugnare nu för tiden, undra om det beror på att det är med barn både högt o lågt! ;)


RSS 2.0