Se upp i backen!

En riktigt härlig vinterdag, -15 grader och strålande sol! Härliga ungar i pulkapisten, vi är lediga och allt känns bara toppen. Ungarna slänger sig utför och jag får något kul att ta kort på. Här kommer bilderna från idag!
Tjejerna är Nelly, Tyra, Saga och Elsa!



Några bilder från julen -09

Här kommer några bilder från julens firande, det är inte ofta som jag hamnar med på bild, men jag fick sätta kameran i händerna på Sara och så hon kunde ta en bild på mig och Nelly. Annars så är det Saras bror Anders + svärfar Bosse, Sara, Nelly och jag som pryder bilderna.


2st bra objektiv säljes!

Nu är det dags för mig att rensa lite, det går inte att spara allt för väskan blir för tung ;)
2 st fina objektiv ska nu säljas och båda är i toppskick!

SÅLD!!! Sigma DC 18-50mm 1:2.8 EX d.v.s. f 2,8 genom hela zoomomfånget = ljusstark och härlig! Det som syns på bilden ingår! Kartong, motljusskydd, bakre och främre linslock, väska och självklart linsen!
Pris 2500 sek + frakt.

SÅLD!!! Canon EF 50mm 1:1.8 II Den mest prisvärda fasta linsen från Canon härligt ljusstark 1,8! Fungerar även på fullformatare! Ingår gör kartong, motljusskydd, skylight-filter från Hoya, bakre och främre linskydd.
Pris 1000 sek + frakt.

Om intresse finns skicka ett mail eller slå mig en signal på 0708-145636.


Aston med familj

Alltid spännande att ta kort när det är barn som ska vara med, för man har inte en aning om hur det kommer att gå. Man kan ha en plan innan hur man ska göra, men det är lika bra att räkna med att den kan gå i stöpet. Aston med familj var peppade på att bli fotade. Aston var chef! Vi andra, mamma Lotten, pappa fredrik och fotografen (dvs jag) fick snällt vänta innan Aston tyckte det var ok att posera framför kameran mellan kast av kastanjer, gunga gungmotorcykel eller posera med ryggen mot kameran ;)


Blomqvists pizzeria

I fredagskväll var vi hemma hos familjen Blomqvist ute på Tidö Lindö. Vi hade pizzakväll! :) Riktigt härligt att kavla, banka, kladda och se pizzan nästan brännas vid inne i den vedeldade Italienska pizzaugnen.


Emma före och efter

Det kan vara lätt att gå till överdrift när man redigerar ett foto, men nu var det just det jag vill göra, ta i lite mer än vad jag normalt burkar göra, just bara för att se skillnaden på en före- och efterbild. Tjejen på bilden är Emma. Hon kom till mig idag för att få en presentationsbild tagen till hennes nya jobb här i Västerås. Men det här är inte den bilden, utan det här är en annan som jag valde att gå loss på direkt efter jag var klar med hennes "riktiga" bild.
Ni som är lite uppmärksamma har kanske lagt märke till, eller lägger märke till att jag håller på att byta namn på mitt företag, från RNR Produktion till Uppdrag Media, så det kommer stå lite blandade adresser här ett tag tills jag får ordning på saker och ting, men alla adresser här leder till mig och allt är samma men bara nytt namn!


Svensexan från i somras

Här kommer några bilder från Jens svensexa i början av sommaren. Jag skulle ha åkt iväg på ett fotojobb men fick skjuta på det eftersom det dök upp lite hinder för min kund, så vi ska ta det om någon dag istället. Då fick jag plötsligt lite tid över till annat. Det var en "snäll" svensexa, det måste han tycka för han fick fina kläder, snabb tur på sjön/havet, hamburgare och studiotid + relax med nakna karlar. Det finns ena riktigt barnförbjudna bilder därifrån, men dom håller jag på så jag kan nyttja dom i utpressningsyfte i framtiden, om det skulle behövas. ;) 


RSS 2.0