Agnes & Nikos grekiska bröllop

Kul! Första uppdaget i Röda rummet i Västerås stadshus, och dessutom ett grekisk bröllop. Brudparet är bosatta i Aten, men väljer att gifta sig här, annorlunda och exotiskt ;) Dom tog den långa versionen utav cermonin, men ändå var hela vigseln över på 5 min. Det gällde att jobba effektivt. I vanliga fall brukade tydligen cermonin bara ta ca 30 sek. Skönt att dom inte tog den :) Här kommer lite bilder!


Morris 10 månader

Vi hade bestämt att vi skulle fotografera Morris i måndags, men då stog regnet som spön i backen. Eftersom vi skulle göra det utomhus så bestämde vi oss för att avvakta till torsdag, för då var det en stor sol på väderkartan. Vilket stämde! Alldeles ypperligt väder för en barnfotografering. Så här blev det!
 

Sommartjejer

Två härliga tjejer med hela sommaren framför sig. Jag satt och letade lite i datorn efter bilder, så hittade jag de här på Nelly och My från i slutet av maj. Blir glad när jag tittar på dem, så jag vill dela med mig av lite glädje! :) 


Sandra & Pelles bröllop + ett dop

Sommar, sol, semester och bröllop - perfekt! Eller semester? Jo på sätt och vis. Jag fick köra lite bil den här sköna dagen i augusti rättare sagt 40 mil, tur och retur från sommarstugan upp till Kila kyrka utanför Sala, men det visste jag eftersom det här bröllopet har varit bokat ganska länge. Allt flöt på perfekt! Sandra och Pelle på topphumör och kom med lite egna ideér om bilder o.s.v. det uppskattas alltid! :)
Det var härligt att åka till Pelles och Sandras bondgård efter vigseln och ta lite mer bilder innan de skulle vidare till festen. Små tjurarna måsta också få mat, och är man bonde så måste man självklart bli fotograferad med sin traktor!


Marknadsföring

Jag måste lägga lite mer tid på marknadsföring, det är svårt att hinna med eftersom det mesta av tiden går åt till att jobba ;). Men det kommer en tid då nya jobb måste in och då är det bra att redan ha något ute. Så här är en poster som jag ska trycka upp. Hoppas att den tilltalar nya brudpar! :)


Niklas & Helens bröllop

Nu var det dags för Niklas och Helen att säga ja till varandra. Jag fick ta mig en liten utflykt till Grangärde kyrkby som ligger strax utanför Ludvika, och det var härligt sommarväder precis som det ska vara. Om ni tycker att ni känner igen Helens vita jacka (det har säkert något fint namn) så ser ni alldeles rätt. Den har nämnligen varit eller är fortfarande med på bloggen, för den användes förra gången utav Mari när hon gifte sig med Niklas. Och det var Mari och Niklas som tipsade Niklas och Helen om mig! Stort tack!!! :)


RSS 2.0