Siv & Jonas Bröllop

För första gången i min historia som bröllopsfotograf har jag haft en assistent med mig. När jag har gjort video/filmjobb förrut så har jag såklart haft medarbetare med mig. En anledning som fick mig att börja mer med foto var att jag kunde klara av så mycket själv, och inte behöva släpa på så mycket utrustning. Men ack så fel man kan ha! Det känns nästan som bilen blir lika fullpackad med utrustning nu när jag åker iväg på fotojobb som filmjobben kräver :)
Helen som följde med mig som assistent arbetar själv som fotograf i Egypten, och var intresserad att lära sig mer om bröllopsfotografering. Känner mig hedrad att någon vill lära sig av mig! Helen skriver även en blogg för lokaltidningen Bärgslagsbladet i Köping och gjorde ett reportage om dagen då Siv och Jonas blev fotograferade av mig. Finns att läsa här! Stort tack till Helen för att du ville följa med mig, för reportaget och dom fina bilderna där jag fick svart på vitt hur jag ser ut när jag jobbar! :) Klicka in på Helen Shippeys hemsida här!
Siv och Jonas var skönt avslappnade under hela dagen och fick riktigt härligt sommarväder, optimalt för en utomhusvigsel på Brunnby gård! Stort grattis till er, och här kommer några bilder från den perfekta dagen!


Taggar: Bröllopsfotograf Västerås, Västmanland, hela Sverige, Siv & Jonas Bröllop, Kyrkbacken Västerås, Brunnbygård, Uppdrag Media, Bröllopsfoto, Bröllop, Fotograf Henrik Sunvisson, Pingstafton, Siv & Jonas testfotografering

Kommentarer
Postat av: My

Va fina BILDER!!!

2010-06-17 @ 15:23:16
URL: http://lunna.blogg.se/
Postat av: Pernilla

jättefina bilder.

2010-06-25 @ 21:58:26
URL: http://pernillahillgren.blogg.se/
Postat av: Henka

Tack både My & Pernilla! :)

2010-06-28 @ 14:20:02
URL: http://henkasfoto.blogg.se/
Postat av: Sanna Ek

Vad duktig du är! Bröllopsbilderna här (och de andra bilderna jag sett när jag kikat runt på bloggen) är helt underbara. Härliga vinklar, skärpan & oskärpan, färgtonen i bilderna.. Jättefint!

2010-06-29 @ 19:15:52
URL: http://sannaaek.blogg.se/
Postat av: Henka

Tack Sanna för din otroligt snälla kommentar! :)

2010-06-29 @ 21:08:32
URL: http://henkasfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0